Ajankohtaista

Jokos oot maistanut?

Korvalaanen Oy isäntä ja emäntä poseeraamassa

Joko oot maistanut korvalaasen ja entisajan myllyn hiutaleita, ryyniä tai jauhoja?

Me valmistamme alusta loppuun tuotteemme itse. Maatilamme on Koskenkorvalla ja osan viljelemme Isossakyrössä isännän synnynmmailla. Entisajan mylly sijaitsee Ylöjärvellä ja me käymme töissä lakeuksilta päivittäin pirkanmaalla. Myllymme palvelee myös monia luomutilallisia ja jauhatamme, myös heille heidän satoaan. Työ on tärkeää, kun myllyjen määrä on Suomessa todella pieni. On myös ihanaa huomata, kuinka arvostus aitoon tuotteisiin on herännyt. Meidän myllyllä ei tunneta jauhoparanteita.

Moni tila tuskailee tämän päivän menossa ja kyllä se leipä on työllä ja hiellä meilläkin. On todella tärkeää, että te tuotte lähiruokaa ja lähituottajia. Ilman teitä ei mylly pyörisi eikä vilja pellolla kasvaisi.

Olisiko siis aika maistaa myllyntuoretta jauhoa leivonnassa tai hiutaleita puurossa?

Puuro miehen tiellä pitää ja velli kaataa ojaha!

Nettimyymmälässä on meirän tarinaa lisääkin ja sieltä saa ympäri Suomea tilattua tuoreet tuotteet kotiin!

Kiitos, että tuette ja maistat palaa aitoa suomalaista 🚜

Www.korvalaanen.fi